Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danimarka Campus Vejle’den gelen misafirlerini ağırladı.

Kampüs mutfaklarında Türk Yemeklerinin esintilerini yansıtmak için Türkiye’ye gezi düzenleyen Danimarka Campus Vejle çalışanları üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mutfağını ziyaret etti.

 

Öğrencilerimizin yemekleri nasıl pişirdiklerini yakından inceleyip, onlara yardımlarda bulunan Campus Vejle çalışanları aynı zamanda merak ettikleri bütün soruların cevaplarını Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamparsun Hampikyan ve Aşçılık Program Sorumlusu Öğr. Gör. Esat Özata’dan alma fırsatı yakaladılar.

Üniversitemizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz.