Beykent Üniversitesi Psikoloji Kulübü, TPÖÇG tarafından Türkiye'nin en aktif 2'nci psikoloji kulübü seçilmiştir. 2001 yılının temmuz ayında kurulan Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) temel olarak Türkiye’deki ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki psikoloji öğrencilerini bir araya getirmeyi, bir takım etkinlikler yapmayı, akademik ve sosyal projeler geliştirmeyi, öğrencileri iletişim halinde tutmayı hedefler. Kurulduğu günden itibaren TPÖÇG üyesi olan Beykent Psikoloji Kulübü; 2013 yılındaki eğitici ve farkındalık yaratıcı etkinlikleri sonucunda TPÖÇG tarafından Türkiye'nin en aktif 2'nci psikoloji kulübü seçilmiştir. Marmara Bölgesi'ndeki birinciliği devam ettirebilmek amacıyla, BÜPK Ailesi yeni etkinlikleriyle 2014 yılında da aktif çalışmalarına devam edecektir.